Status for konferencen 2020

Fredag den 18. september bekendtgjorde myndighederne som bekendt nye, strammere retningslinjer i forbindelse med håndtering af situationen omkring Covid-19.

De nye retningslinjer gælder foreløbig til 4. oktober og har dermed ingen direkte betydning for Isaac Konferencen, der er planlagt til afholdelse 19.-20. oktober 2020.

Det betyder, at konferencen fortsat er omfattet af undtagelserne til forsamlingsforbudet, der friholder møder, konferencer m.v., hvor gæsterne ‘i det væsentlige’ sidder ned. Fra dr.dk:

“Fra lørdag klokken 12 og til og med den 4. oktober sænkes forsamlingsforbuddet i hele landet til 50 personer. Ved arrangementer, hvor man mest sidder ned, vil det fortsat være tilladt at være op til 500 personer. Det gælder eksempelvis kultur- og sportsbegivenheder.”

Nedenstående er hentet fra HORESTAs hjemmeside; opdateret 19. september. Horesta er brancheforeningen for hoteller og konferencecentre.

Vi arbejder derfor stadig ud fra en optimistisk forventning til, at vi får mulighed for at afholde den flyttede konference som planlagt. Vi samarbejder naturligvis tæt med Vingsted for at sikre den højest mulige tryghed for alle deltagere.

Vingsted har styr på håndsprit og rengøring, og vi opfordrer alle til at medbringe og anvende mundbind.

Som vi skrev i redegørelsen i foråret, er ISAAC Danmarks overlevelse på spil.

https://www.horesta.dk/din-virksomhed/corona/